1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show 2016

2016-03-18 10:59:36
Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show 2016 kép

Minden évben elérkezik az idõ: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok… és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évindító autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

Több, mint 100.000 m2-es területen, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményt kínál az immáron tíz, önmagában is teljes értékû rendezvényt tömörítõ giga-szezonnyitó mely kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépõvel látogatható!

RENGETEG ÉLMÉNY EGY HELYEN, EGY BELÉPÕJEGY ÁRÁÉRT!

Nyerj egy autót a belépõddelkezdd a tavaszt egy igazi roadsterrel!

A korábbi évekhez hasonlóan, idén ismét egy autó a fõdíj az Autó, Motor és Tuning Show-n, ami egyenesen a Carstyling.hu tuning garázsából gurul ki! A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki teljes árú belépõjegyet, vagy családi jegyet vásárol a rendezvényre, akár elõvételben, akár a helyszínen. A fõnyeremény, egy BMW Z4 kabrió, a látogatók szeme láttára épül át a helyszínen és a show harmadik napján kerül kisorsolásra. Ez pedig még nem minden: az autó mellett egy értékes FEIL gyémántgyûrû is gazdára talál!

Carstyling.hu Tuning Show 2016 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye

A 2006-ban indult, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentõs szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Az egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdemût. A rendezvény Európában egyedülálló, autós nagyszínpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselõi is, a MISS AMTS szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes mûsorai formájában, továbbá vendégünk lesz Európa aktuális tuning szépségkirálynõje, Liane Günter is!

Az évrõl-évre népesebb külföldi vendégautó-tábor, valamint az új hazai építések tekintetében két külön tuning pavilon nyílik a rendezvényen, a fõ csarnokban pedig számos autómárka és importõr standját, valamint legújabb autóit is megtekintheti a nagyérdemû.

Autó- és motormárkák, importõrök kiállítása - szalonautók, koncepciók, versenyautók

A három éve indult új tematika szerint, idén ismét nagy számban jelennek meg autós és motoros importõrök a Hungexpo területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegekben lehetõség nyílik a gyártók legújabb modelljeinek közelebbi megismerésére, több új, itthon még nem látott exkluzív modell kíséretében.

Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása

Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportõröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá, minden eddiginél látványosabban és nagyobb volumenben.

A kiállítás hagyományszerûen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól: a fesztivál mindenkit vár, aki megismerné a motorozást, mint új közlekedési alternatívát.

GYMKHANA Országos Bajnokság – Exkluzív szezonkezdõ verseny!

Ahogyan már harmadik éve hagyományosan, idén is az AMTS-el indul az autósport szezon, ráadásul nem is akárhogyan! A Ken Block által híressé tett autós sportág, a GYMKHANA idei elsõ versenye nemzetközi profikkal, sok száz lóerõs autókkal és hazánk legjobbjaival, egy újabb színvonalas, nemzetközi viadal formájában valósul meg a kültéren!

A szezonkezdõ versenyt óriás led kivetítõk mellett, 3.000 fõs lelátóról követhetik végig a látogatók. A legbátrabbak pedig a pilóták mellé is beülhetnek a Gym-Taxi keretei között.

EMAT 2016 - Rusty Rodders Hot Rod Show és Devils Motor Show

Az önmagában is egyedi színfoltot képviselõ, Magyarországon egyedülálló Hot-Rod és Custom Bike show 20 éves múltra tekint vissza, résztvevõi pedig Európa-bajnoki címmel, világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek.

Az rendezvény a Visegrádi Négyek országai bajnokságának (V4 Customs), a kelet-európai motorépítõ bajnokság, valamint a Motorépítõ Világbajnokság hivatalos állomása, és a Magyar Hot Rod Autóépítõ Bajnokság (Rusty Rodders Hot Rod Show) fordulója egyben. A nemzetközi megmérettetésen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot-rod autók versenyeznek. Szakmai zsûri és közönségdíj dönt, a Wild Magazin segítségével a gyõztes motor jutalma: a Világbajnokságra kijutás!

Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdõ versenye!

A Stunt Riding sportág nagyteljesítményû motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül, amelyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. A versenyzõk ezeket az akrobatikus elemeket fûzik egymás után és mutatják be a pontozó bíráknak. A bírák a gyakorlatok nehézségét és a végrehajtás minõségét értékelik.

A Magyar Motorsport Szövetség pozitív döntésének köszönhetõen 2009-tõl a világon elõször Magyarországon nyílt lehetõség a versenyzõk számára, hogy hivatalosan a Magyar Kupasorozat keretein belül mérkõzhessenek meg a helyezésekért. A rendkívül látványos sportág évkezdõ fordulója idén is az az AMTS részeként megrendezésre!

Magyarok a Világ Jármûgyártásában kiállítás és Auto-Motor Classic Show

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ jármûgyártásának, és ma is alig van olyan világcég, ahol ne dolgoznának magyarok vezetõ beosztásban. A motorizált kor évszázados történelmébõl olyan nevek köszönnek vissza, mint Csonka János az elsõ magyar motor készítõje, Bánki Donát a karburátor feltalálója, vagy Galamb József a Ford T-modell megalkotója. A jelent egyebek mellett Tárnok Zsolt, olasz luxusautók tervezõje, Németh Gábor a Mercedes B osztály egyik formatervezõje, Palkovits László, a Knorr-Bremse európai kutatás-fejlesztési vezetõje vagy éppen Bocsi Attila a Peugeot 508 RHX tervezõje képviselik.

Az AMTS forgatagába idén is új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezõje, az Autós Nagykoalíció õszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselõ jármûipari fejlesztésekben.

A veterán és oldtimer vonalat a kiállítással karöltve megrendezett, a MAVAMSZ által fémjelzett Classic Car Show erõsti, kétkerekû jármûvek tekintetében pedig külön pavilion nyílik a vetarán motorok részére is.

Autóépítés élõben – idén a nyereményautó épül meg három nap alatt

Ezúttal sem kis dobással készül az AMTS csapata az autóépítésre: az idei alany egy vérbeli roadster, melyet nem gyakran látni tuningolt állapotban az utakon. A hátsókerekes, kabrió BMW Z4 Roadster sportautóra komplett külsõ optikai szettet, vadonatúj fényezést, minõségi felniket, állítható futómûvet és sportkipufogót kap, továbbá komplett egyedi bõrbelsõ és hifi installáció készül hozzá - mindösszesen három nap leforgása alatt!

Carstyling.hu tuning találkozó és kiállítás - több száz hazai magánépítõ és klub bemutatkozása

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be elõször a nagyközönség elõtt. A találkozóra érkezõ autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett!

A tíz rendezvény a Hungexpo hét pavilonjában valamint szinte teljes kültéri területén zajlik, melyen a kiállítás három napja alatt több, mint 2.500 kiállított jármû lesz megtekinthetõ, hatalmas show és rengeteg látnivaló mellett. A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri és kültéri programok, valamint bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

Hogy pontosan milyen látnivalók várhatók, a rendezvény weboldalán megtekinthetõ, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu híreit, vagy csatlakozni az AMTS facebook oldalának követõi közé (www.fb.com/carstyling) hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is rendkívül ígéretes felhozatal mellé!

Ne feledd tehát: több, mint 100.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel vár szeretettel Téged, és minden autó- és motorimádót március 18-20. között Budapesten, a Hungexpo területén az Autó, Motor és Tuning Show!

 

További információk: www.amts.hu