Szállítási információk

A.) A Motostyling.hu internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak: 

A Vásárló részére a megrendelt árut a Motostyling Kft. házhoz szállítja, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek. Vásárlót a Motostyling Kft. DPD és FÁMA Futárszolgálat segítségével szolgálja ki. A megrendelt termékekre a Motostyling Kft. csomagolási költségeket nem számol fel.

Szállítási költségek:

01-30 kg -ig Előre utalás 990 Huf
01-30 kg -ig Utánvétel 1500 Huf

 

A szállítás illetve a fizetés módok a legördülő menü segítségével adhatóak meg.A feltűntetett árak forintban értendőek. Áraink az általános forgalmi adót tartalmazzák!Kiszállítási idő: 1 munkanap 

Esetleges rendszerhibából adódó téves tájékoztatásért a Motostyling Kft. nem vállal felelősséget!

B.) Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

C.)A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik, a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül. (Csak készleten lévő termékekre tudjuk vállalni) A bejövő rendeléseket munkanapokon 15:00-ig fogadjuk!