1041 Budapest Árpád út 88 (Bejárat a Lebstück Mária utcából)


+36/70-5004001
| info@motostyling.hu

Rizmayer Gábor lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója

2017-01-10 09:39:23
Rizmayer Gábor lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója kép

Jelentõsen megerõsödött a 2017-es szezonra nagy terveket szövögetõ magyar motoros csapat

Rizmayer Gábor lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója

Egy sikerekkel teli évet követõen már az idei esztendõ feladataira koncentrál Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nemcsak a versenyzõi névsorban erõsít 2017-ben, hanem a vezetõségben is: mostantól Rizmayer Gábor tölti be a sportigazgatói tisztséget a csapatnál.

Úgy tûnik, a 220 Volt H-Moto Team nagyon komolyan gondolja azt, hogy nemcsak a legnagyobb, hanem a legeredményesebb hazai gyorsaságimotoros csapattá is váljon. Ennek érdekében ugyanis elõbb egy tíznapos spanyolországi edzõtáborban vettek részt december 3. és 13. között, majd itthon egyénileg folytatták a felkészülést a csapat versenyzõi. A munkájukat mostantól Rizmayer Gábor irányítja és segíti, ugyanis a rendkívül sikeres versenyzõi pályafutást maga mögött hagyó motoros lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója.

- Mivel mindenképpen szerettem volna a motorsportban maradni, így örömmel vállaltam el ezt a feladatot, hiszen évek óta jó kapcsolatban vagyok a csapatvezetõvel, Kelemen Krisztiánnal. Nagyon összetett lesz a feladatom, gyakorlatilag a teljes csapat idényét irányítom majd, egyelõre a 2017-es szezonban. Már most aktívan részt vettem abban is, hogy melyik versenyzõ hol, milyen bajnokságban induljon, mind a felnõtt, mind pedig az utánpótlás vonalon. Feltérképeztem a várható mezõnyöket, és ezek alapján döntöttünk közösen a szezon feladatairól. A motorok felkészítését is én irányítom, valamint szakmai kapocs leszek a csapat menedzsmentje és a versenyzõk között - jelentette ki Rizmayer Gábor.

A 220 Volt H-Moto Team csapatvezetõje, Kelemen Krisztián szerint Rizmayer Gábor személyében egy nemzetközileg is elismert és hiteles sportigazgatója lett Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapatának.

- Ismét egy fontos mérföldkõhöz ért a 220 Volt H-Moto Team csapata. A terveink eredményes végrehajtásához szükség volt egy sportigazgató kinevezésére, aki a rám nehezedõ terhek jelentõs részét át tudja venni tõlem és hitelesen tud mind a versenyzõkkel, mind a beszállítókkal, mind pedig a promóterekkel érdemben egyeztetni és a csapat érdekében döntéseket hozni. Az elmúlt évben már együtt dolgoztunk Gáborral és az ez idõ alatt elvégzett munkája meggyõzött arról, hogy ezt a feladatot maximálisan el tudja látni. Még legalább két évre van szükségem, hogy az elképzelt csapat struktúrát kiépítsük, aminek egy nagyon fontos lépése volt a sportigazgatói poszt betöltése. Bízom benne, hogy együtt gyõzelmekhez és bajnoki címekhez segítjük versenyzõinket, hisz ez a célunk - fogalmazott Kelemen Krisztián.